Penis Büyütme Yöntemleri

Penis Büyütme Yöntemleri nelerdir


Tüm dünyada çeşitli penis büyütme yöntemleri bulunuyor. Penis büyütme yöntemleri arasında en başarılı estetik olarak uygulanan penis büyütme yöntemidir.  Penis büyütme ameliyatı cerrahi bir işlemdir. Üroloji uzmanları tarafından yapılıyor. Penisin yeterli seviyede olmadığı durumlarda uygulanan bir operasyondur. Sönük halde bulunan penisin ereksiyon geldiğinde enine kalınlaşır. Boyuna ise 5-6 cm olarak büyür. 12 cm ve üzeri penisler normal 12 cm ve altı olan penisler kısa kabul edilmektedir. Penis büyütme yöntemleri arasında penis boyu uzatma ameliyatı başarılı sonuçlar ortaya koyuyor. Penis ameliyatında penis ile torbalar arasında ki mesafe artırılıyor. Normal olan fakat gözükmeyen penisin taban kısmında uzama sağlanmış oluyor. Bu sayede penisin uzama durumunda hem penisin sönük hali hem de ereksiyon geçirdiği an belli olmaktadır. Bu ameliyatta peniste herhangi bir ereksiyon kaybı bulunmuyor. His, duyu, haz kaybı kesinlikle yaşanmaz.

Penis Ne Kadar Büyür?


Uygulanan penis büyütme ameliyatında penisin cildi sünnet olduğunuz dönemden kalan sünnet izinden kesilerek köküne kadar sıyrılır. Peniste bulunan kök asıcı bağına ulaşım sağlanır. Bu bağ bütünü ile kesilir. Peniste tekrar bir küçülme olmaması için dolgu maddesi asıcı bağına ulaşılır. Gerek duyulduğunda pubis bölgesinde bulunan fazla yağlar çıkartılarak penisin normal boyu ortaya çıkarılır. Penis derisi tekrardan kesilen sünnet izi üzerinden dikilir. Penis büyütme yöntemleri arasında en başarılı uygulama budur. Bu ameliyat sonrası peniste 2-4 cm arası peniste büyüme meydana gelir.

Penis Büyütme Ameliyatında Yapılan 3 Önemli İşlem


·        Penis gövdesi yapışık leğen kemiğinden çıkartılarak 2-3 cm dışarı çıkartılır. Bu bağı %80 seviyesinde kesilir.
·         Penis etrafında bulunan fazla dokular hatta yağ fazlalığı bulunur ise bu penisi gömülü ve küçük gösterir. Bu dokular liposuction ile alınarak peniste uzama meydana gelir.
·         Penis çevresinde ki inceliğin ortanda kalkması için, göbekten yağ dokusu alınarak enjekte edilir. Peniste kalınlaşma meydana gelir.


Yorumlar

  1. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ortalama Kalça Protezi Ameliyatı Maliyeti Ne Kadardır?

Penis Eğriliği Tedavisi